Rólunk | Primafestő.hu

Rólunk

Pár sorban vállalkozásunkról

Gaál Attila szobafestő-mázoló tapétázó vagyok. A szakma alapjait, fortélyát édesapámtól sajátítottam el és szerettem meg, amelyet már több mint 15 éve hivatás-szerűen űzök. Úgy gondolom, hogy egy megbízható csapaton kívül a szakma alapos ismerete és szeretete elengedhetetlen a minőségi munkavégzéshez.

Mivel ez a szakma is folyamatosan fejlődik, így mi is lépést tartunk a legújabb trendekkel, az új eljárásokkal, eszközökkel, technológiákkal, részt veszünk a szakmai expokon és tovább képezzük magunkat.

Vállalkozásunk alapfilozófiája a kifogástalan munkavégzés és megbízhatóság, ezen két dolog záloga a következő megrendelésnek. Gyors, pontos, megbízható, kiváló és minőségi anyagokkal kivitelezett munkáinkat számtalan elégedett ügyfelünk tanúsítja. Nem csupán az adott munka elvégzésében közreműködni, hanem Ügyfeleinket a kivitelezés során igyekszünk tanácsokkal, hasznos tippekkel ellátni és megtalálni a legjobb, legköltséghatékonyabb és legmegfelelőbb megoldást az adott munkára.

Gaál Attila

egyéni vállalkozó

Ha Ön is szeretne egy határidőt betartó, munkájára maximálisan igényes, garanciát vállaló, káros szenvedélyektől mentes, versenyképes áron kivitelező korrekt csapattal dolgozni, akkor megtaláltuk egymást.

0+

év tapasztalat

0e

lefestett m2

0e

megtett km

0

csésze kávé

Hogyan dolgozunk?

Már 2007 óta így csináljuk sikerrel

Konzultáció

Az első kapcsolatfelvétel

Felmérés

Egyeztetés a folyamatokról

Árajánlat

Részletes költség és határidő tervezet

Előkészületek

Anyagbeszerzés, fóliatakarás

Kivitelezés

Minőségi munkavégzés

Átadás

Ellenőrzés, lezárás

Rólunk mondták

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!