Szolgáltatások | Primafestő.hu

Szolgáltatások

Szobafestés magánszemélyeknek, közületeknek egyaránt

Hagyományos vagy gépi festés az Ön igényei szerint, a legkorszerűbb technológiát hasznosítva.

Sokféle technika, módszer, festék és kivitelező választható manapság otthonának az esztétikus, tartós és minőségi festéséhez. Ami az igazi nehézséget jelenti, az a sokféle megoldás közötti választás.

Mi az Ön számára ideális festést valósítjuk meg, legyen szó akár lakás, családi ház, társasház, ipari-üzemi terület, intézmény vagy iroda gletteléséről, festéséről, felületkezeléséről.

Elkötelezett szándékunk nemcsak kiszolgálni, hanem túlszárnyalni a festéssel kapcsolatos igényeit. A precízen kivitelezett, hibátlanul egyenletes festési munka hozzáadott értékében hiszünk:

maximális precizitással dolgozunk már a glettelésnél;
gondosan ügyelünk a sarkok és élek pontos kivitelezésére;
minőségi eszközökkel dolgozunk, ezzel is tovább növelve munkánk magas színvonalát és maximalizáljuk az esztétikai megjelenést.

A mai világban a szobafestő szakmában is elengedhetetlen a gyors, egyben minőségi munka kivitelezése. Mi is erre törekszünk! Véleményünk szerint egy szépen kialakított helység elengedhetetlen része a sima, függőleges és vízszintes, hullámoktól és hibáktól mentes fal- és mennyezet felületek.

Nagyobb kiterjedésű felületek festéséhez korszerű gépi módszereket alkalmazunk. Tisztán, igényesen dolgozva, gondosan ügyelve az ajtótokok, ablakok, bútorok és burkolatok védelmére. Mivel teljes fóliázást alkalmazunk, a munka elvégzése után tiszta, festék és pormentes területet adunk át.

Amennyiben egy profi pontos korrekt precíz festőcsapatra van szüksége, keressen minket.

Festés előkészületek
Fóliatakarás
Falkaparás, -csiszolás
Tapéta eltávolítása
Mélyalapozás
Glettelés
Élvédők felhelyezése
Festés
Tisztasági festés
Fertőtlenítő festés
Dekorációs szobafestés
Homlokzatfestés
Festés előkészített felületen
Fafelületek festése (lazúrozás, lakkozás)
Tapétázás
Fűrészporos tapétázás
Mintás tapéták felragasztása
Üvegszövet tapétázás
Fotótapéta ragasztása
Mázolás
Ablakok, ajtók mázolása
Széldeszka festése, lazúrozása
Csövek, radiátorok mázolása
Kerítésfestés
Lakkozás
Beázás javítás
Penészmentesítés és -gátlás

Szolgáltatási terület

Lefedettségünk leginkább Jász-Nagykun-Szolnok- és Heves megyére, valamint Budapest és Pest megyére terjed ki, de nagyobb projet esetén az ország bármely pontján vállalunk megbízásokat.